Schoolreisjes

WE STAND WITH UKRAINE BOYCOT QATAR

FC St. Pauli 3 - 2 1. FC Nürnberg

16 juli '22 - 042

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De eerste wedstrijd van het seizoen 2022/2023 was er meteen al eentje om niet snel te vergeten. In een heerlijk zonnig Hamburg was de stemming vooraf uitstekend. In het stadion was het een warm weerzien met bekenden en was er een prachtige choreo voor de wedstrijd. De start tegen FC Nürnberg was fantastisch, 3-0 voor bij rust. Vlak voor tijd maakten de bezoekers nog 3-2 waardoor het nog even spannend werd. Gelukkig bleef het daarbij en was de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. Met na afloop nog een foto met Paqarada, onze nieuwe aanvoerder, was het weer een topweekend in Hamburg. Good to be back!

Schoolreisje foto X

SV Straelen 3 - 4 FC St. Pauli

30 juli '22 - 042

Afgelopen zaterdag speelde FC St. Pauli in Duisburg de eerste ronde van de DFB Pokal tegen SV Straelen. Een bescheiden club uit de Regional Liga. Dat moest te doen zijn, zou je zeggen. In het stadion van MSV Duisburg werd het een enorm spektakel. Gelukkig scoorde St. Pauli in de 90ste minuut 4-3 waardoor een verlenging ons bespaard bleef. Samen met de vrienden van St. Pauli Holland had ik een topdag. Op naar de volgende ronde!

Schoolreisje foto X

FC St. Pauli 2 - 2 SC Paderborn

27 augustus '22 - 042

Korte broek en t-shirtweer in Hamburg, dat maken we niet vaak mee. Blije gezichten voor en na de wedstrijd tegen SC Paderborn. Een 2-2 uit het vuur gesleept. In de 92ste minuut leek alles verloren toen Paderborn op 1-2 kwam. Een minuut later maakte FC St. Pauli gelukkig nog de 2-2. Daar hebben we na afloop op geproost!

Schoolreisje foto X