Braun Weiße Tulpen

BOYCOT QATAR

News Photo

Herzlichen Glückwunsch zum Klassenerhalt!

Mei 2021

Voor het 3e jaar feliciteren de Braun Weisse Tulpen HSV met het lijfbehoud in de 2. Bundesliga.

News Photo

St. Pauli stuurt brief naar UEFA

April 2021

De directie van onze Kiezkicker heeft zich uitgesproken tegen de geplande veranderingen van de UEFA voor de Europese competities. In het kort is St. Pauli van mening dat de nieuwe opzet voor meer ongelijkheid in het voetbal zorgt en de zoegenoemde Eliteclubs ten goede komt. Lees hier de gehele brief aan DFB-vizepresident en lid van het UEFA Executive Committee Dr. Rainer Koch.

News Photo

STADTMEISTER!

Maart 2021

Met één harde streep schiet Daniel-Kofi Kyereh St. Pauli in de 89e minuut naar de Derbysieg en daarmee prolongeren de Kiezkicker het sinds 16 september 2019 in handen hebbende Hamburger Meisterschaft. St. Pauli ist Hamburg.

News Photo

Zeigen Katar die Rote Karte

Maart 2021

Afgelopen maand kwam naar buiten dat er al 6500 mensen zijn overleden in Qatar door de bouw van stadions voor het wk dat ze eerlijk gekocht hebben bij de FIFA. De KNVB wil echter nog niet afzien van deelname en gaat vrolijk aan het kwalificatietoernooi beginnen. Teken daarom nu de petitie van Panenka om oranje thuis te houden.

Docu over St. Pauli

Februari 2021

De wereldwijd bekende nieuwszender Al Jazeera heeft een documentaire gemaakt over St. Pauli en de waardes van de fanscene. Hiervoor waren ze vorig jaar een week in Hamburg voor twee wedstrijden, thuis tegen Dresden (net als 042) en uit bij HSV (net als 005 & 010).

News Photo

Kyereh genomineerd voor Tor des Monats

Februari 2021

Met zijn schitterende vlakke vrije trap tegen Heidenheim, onder de muur door zo de korte hoek in, is Daniel-Kofi Kyereh genomineerd voor Tor des Monats Januar. Stemmen kan tot 20 februari 19:00 uur.

News Photo

Himmelmann im Abseits

Januari 2021

Zonder duidelijk aanwijsbare reden is onze eerste keeper Robin Himmelmann na 8 jaren St. Pauli buitenspel gezet door de club. In eerste instantie begon hij opeens op de bank, waarna hij bij de volgende wedstrijd niet meer in het kader stond. Vervolgens mocht hij niet meer deelnemen aan de mannschafsttraining. Het slotstuk was een ontbonden contract. Geruchten gaan dat technisch directeur Bornemann van Himmelmann af wilde en de tegenvallende resultaten kon gebruiken om dit er bij trainer Schultz doorheen te krijgen. Bij de fans zal deze echte St. Pauli-mann gemist worden.

News Photo

YNWA Gerry

Januari 2021

Gerry Marsden, de zanger van You'll Never Walk Alone, is op 78-jarige leeftijd overleden.