ALV 2016 op vrijdag 13 januari '17

 

 

 

 

 

De ledenvergadering van 2016 vindt plaats in 2017. Dat heet dus heel onconventioneel gedrag.

 

Deze jaarlijkse nieuwjaarsborrel vindt dit jaar zijn beslag op vrijdag de dertiende. In zijn toespraak benadrukt de geachte voorzitter dat dit geen voorbode voor een rampzalig jaar is.

 

 

En heel veel dingen zijn het zelfde: een eenvoudige doch voedzame maaltijd van onze Indonesische vrienden van de overkant en de hoogtepunten van het afgelopen jaar nog eens bekijken. Van dit laatste waren er maar weinig, dus er is toch iets anders dan anders....

 

 

 

 

Schrijver Chris Willemsen maakt als speciale gast zijn opwachting met een complete bibliotheek, waaruit de leden tegen dumpprijzen hun koopjes mogen uitzoeken. Onderwijl verhaalt de schrijver over zijn trieste avonturen met de Nederlandse toonaangevende talkshow als Kopspijkers, DWDD, RTL Late Night etcetera. Tot verbijstering van zijn toehoorders kreeg hij met zijn boek over wijlen John Blankenstein te horen dat het onderwerp homosexualiteit niet past in het profiel van het programma en/of de doelgroep.

Ten overvloed weet ook Guus van Holland nog enige anekdotes aan te voeren over de bekrompenheid in het Nederlandse voetbal.

 

 

Eerdere jaarvergaderingen >>>